Menu
Your Cart

Retouren en ruilen

Retouren en ruilen

Juwelier van Soest hoopt dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop. Bent u, om welke reden dan ook, toch niet helemaal tevreden over het product dat u heeft aangeschaft, dan kunt u uw aanschaf terugzenden, mits compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking.

Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en passen, tenzij anders vermeld. Controleer alstublieft direct na ontvangst of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en dit te melden. 

Voorwaarden voor het retourneren van uw bestelling.

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Juwelier van Soest geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Het artikel is compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en verpakking.
  • Wij adviseren u om uw pakket aangetekend te versturen. Indien u het pakket aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van of schade aan pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door de transporteur. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Artikelen die u niet kunt retourneren:

  • Artikelen die zichtbaar gedragen zijn.
  • Producten die op uw verzoek naar wens zijn aangepast, bijvoorbeeld op maat geleverde artikelen.
  • Artikelen die gepersonaliseerd van aard zijn, bijvoorbeeld door een gravure.
  • Sieraden gemaakt in uw opdracht.
  • Afgeprijsde artikelen (in de webshop onder het kopje "sale")

Meld uw retourzending bij ons

Voorafgaand aan uw retour ontvangen we graag een e-mail waarin u aangeeft welk artikel u retourneert o.v.v. van bestelnummer en naam. U mag ook bellen op 0575-514223.

Terugsturen artikelen

U kunt uw retour sturen naar:

Juwelier van Soest

Turfstraat 16

7201KG Zutphen

Wij beoordelen uw retour zo snel mogelijk

Binnen de zichttermijn heeft u het recht uw aankoop te beoordelen. Zodra de artikelen gedragen/gebruikt worden bestaat er kans op beschadiging of verkleuring. De kans bestaat dan dat eventuele waardevermindering bij u in rekening wordt gebracht. Als de schade onherstelbaar blijkt te zijn kan Juwelier van Soest de retour weigeren.

Terugbetaling van gemaakte kosten

Terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten vergoedt.

Verwerkingstijd van uw retour

De retourzendingen worden bij binnenkomst beoordeeld. Verwerking van uw retour kan tot 7 dagen in beslag nemen, maar zal in de meeste gevallen binnen enkele dagen gebeuren. U ontvangt een bevestiging als wij uw retourzending hebben ontvangen.

Mocht u nog vragen over onze retouren hebben, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()