Menu
Your Cart

Unisex

SIERADEN
Brand: Leather&Steel
Al jaren achtereen een hele betrouwbare keuze. Met Foge kan je de plank niet mis slaan. Een robuuste uitstraling met een hoog draagcomfort. Standaard met onze stevige magneetsluiting. Wilt u een aangepaste maat? Vergeet dit niet in de opmerkingen erbij te zetten! Indien u een aangepaste maat bestelt..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Brand: Leather&Steel
Houdt u meer van subtiel? Dan is Giba de armband voor u. Met zijn unieke samenstelling van kralen is Giba de toevoeging die uw outfit afmaakt. Natuurlijk leverbaar in zowel zwart als bruin echt leer en met onze stevige stalen magnetische sluiting. Wilt u een aangepaste maat? Vergeet dit niet in de o..
€55,00
Excl. BTW:€45,45
Brand: Son of Noa
Son of Noa heeft deze collectie armbanden ontworpen in materialen zoals onyx, tijgeroog en hematiet, evenals koord of robuust kalfsleer met goed ontworpen stalen sloten. De sieraden passen goed bij een klassiek wit overhemd maar matchen ook makkelijk bij je laatste tattoo. Draag het als een enkele a..
€55,00
Excl. BTW:€45,45
Brand: Son of Noa
Deze matte sneeuwvlok obsidiaan armband van SON of NOA heeft een prachtig design. De combinatie van de matte stenen van 6,5mm en het verstelbare sluitmechanisme geeft een geslaagde en smaakvolle uitstraling. Deze stenen armband is gemakkelijk te combineren met andere armbanden in steen en leer voor ..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Son of Noa
Deze matte lapis lazuli armband van SON of NOA heeft een prachtig design. De combinatie van de matte stenen van 6,5mm en het verstelbare sluitmechanisme geeft een geslaagde en smaakvolle uitstraling. Deze stenen armband is gemakkelijk te combineren met andere armbanden in steen en leer voor een pers..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()