Menu
Your Cart

Verzilverde artikelen

SIERADEN
Brand: Keltum
Met meer dan 200 jaar ervaring en expertise zijn de collecties van Koninklijke Van Kempen & Begeer een tijdloos kwaliteitsproduct. Traditioneel vakmanschap dat onze historie reflecteert en dat nog steeds binnen het modern design past. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verlies..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een helikopter. De verzilverde spaarpot is mooi afgewerkt met allerlei leuke details zoals de draaiende wieken, de kleine deurtjes en raampjes. De verzilverde helikopter is 10,5 cm hoog en 13,5 cm lang. Een geweldig geschenk voor een kleine die dol is op alles met..
€35,95
Excl. BTW:€29,71
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een locomotief. De verzilverde spaarpot is mooi afgewerkt met allerlei leuke details zoals de wielen, de kleine deurtjes en raampjes. De verzilverde locomotief is 15,5 cm hoog, 5,5 cm hoog en 8 cm lang. Een geweldig geschenk voor een kleine die dol is op alles me..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Brand: Luxury Gifts
Dit is dé spaarpot voor echte stoere brandweermannen en -vrouwen. De spaarpot (15x7cm) is voorzien van mooie details. De ladder op het dak ontbreekt uiteraard niet. Aan de onderzijde van de brandweerwagen zit de sluiter, die door een draaibeweging open en gesloten kan worden. De spaarpot is verzilve..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Luxury Gifts
Dé klassieker onder de spaarpotten... het spaarvarken! Aan de onderzijde van het varken zit de sluiter, die door een draaibeweging open en gesloten kan worden. De spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. De spaarpot kan gegraveerd worden, wat het een persoonlijk (geboorte)cad..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een voetbal. De verzilverde spaarpot voetbal is verpakt in een bijpassende geschenkverpakking dat als cadeau gegeven kan worden bij een geboorte, doop of andere gelegenheid. De spaarpot voetbal met naam is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. U ku..
€29,00
Excl. BTW:€23,97
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een kubus. De verzilverde spaarpot kubus is verpakt in een bijpassende geschenkverpakking dat als cadeau gegeven kan worden bij een geboorte, doop of andere gelegenheid. De spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. U kunt in de verzilverde ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Luxury Gifts
LUXURY GIFTS WG-08441 VERZILVERDE SPAARPOT PADDENSTOEL..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Brand: Luxury Gifts
Deze mooie verzilverde rammelaar is een klassieke bal met filetrand, bevestigd aan een witte kunststof bijtring. De verzilveringslaag is aangebracht op basis 100 en daarom prachtig te graveren. De naam wordt er gratis door ons in gegraveerd. De diameter van de bal is 43 cm en de totale lengte is 9,..
€59,95
Excl. BTW:€49,55
Maak eten nóg leuker voor kinderen met een kinderbestekset! Dit is de Keltum Rupsje Nooitgenoeg bestekset waarop het rupsje terug te vinden is met verschillende stukken fruit; hij heeft namelijk áltijd honger! De Van Kempen & Begeer kinderbestekset bestaat uit een tafelvork, tafelmes, tafellepel en..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Zilverstad
Deze schattige rammelaar is zwaar verzilverd en door de harde kunststof rand heel geschikt voor het kindje om mee te spelen en de tandjes in te zetten. Vanwege deze veilige rand kan deze rammelaar alleen door een handgraveur worden voorzien van een gravure...
€58,95
Excl. BTW:€48,72
Brand: Zilverstad
Bestekset van het wereldberoemde konijntje nijntje, getekend door Dick Bruna. Het thema is voertuigen en op de bestekdelen zien we een boot, trein, auto en vliegtuig terug. Leren eten was nog nooit zo leuk! Het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS en kan in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen w..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Brand: Zilverstad
Leuk 4-delig kinderbestek + voorleesboekje van Zilverstad. Op dit kinderbestek ziet u afbeeldingen van Nijntjes voertuigen van Dick Bruna. Het bestek is van rvs en dus vaatwasmachinebestendig. Het bestekje word geleverd in een leuke cadeaudoos met een Nijntje boekje. Een leuk kraamcadeau of cadeau v..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Zilverstad
Het Zilverstad Zeedieren Kinderbestek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 6 jaar en bestaat uit een vork, lepel, mes en dessertlepel. Het kinderbestek heeft een hoogglans afwerking en is gemaakt van RVS 18/10 dat roestvrij is, duurzaam, onderhoudsarm en vaatwasmachinebestendig. Dit Zeedie..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Zilverstad
Spaarpot van een poes. De spaarpot is in zilver kleur en poetsen is overbodig. De spaarpot kan gegraveerd worden, wat het een persoonlijk (geboorte)cadeau maakt...
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Brand: Zilverstad
Spaarpot van een rups. De spaarpot is in zilver kleur en poetsen is overbodig. De spaarpot kan gegraveerd worden, wat het een persoonlijk (geboorte)cadeau maakt...
€35,95
Excl. BTW:€29,71
Brand: Zilverstad
Deze beer met hart is een spaarpot en muziekdoos in één. De beer draait rond op de melodie van La Vie en Rose. De spaarpot/muziekdoos is gemaakt van gelakt zilver dus poetsen is overbodig. De naam wordt gratis gegraveerd...
€55,95
Excl. BTW:€46,24
Brand: Zilverstad
Leuke spaarpot van Zilverstad. De spaarpot in de vorm van een zittende olifant is verzilverd gelakt. De spaarpot heeft een afmeting van 110 x 136 x 42 mm en heeft aan de onderzijde een dopje waarmee het gepaarde geld eenvoudig uit de spaarpot kan worden gehaald. Een leuk kraamcadeau of cadeau voor v..
€35,95
Excl. BTW:€29,71
Brand: Zilverstad
Verzilverde spaarpot in de vorm van een schaap. De spaarpot is mooi afgewerkt met allerlei leuke details zoals het gezichtje en de wollige vacht. Het verzilverde schaapje is 11,5 cm lang. Een geweldig geschenk voor een kleine die dol is op diertjes. De spaarpot is verzilverd en gelakt wat poetsen ov..
€31,95
Excl. BTW:€26,41
Brand: Zilverstad
Met deze servetklemmen blijft het servet goed om de hals zitten, zonder het servet in de kraag van een trui te hoeven stoppen. Bevestig de twee klemmetjes aan het servet en knoeien op de kleding is verleden tijd. De klemmetjes hebben een stijlvol design. De ketting heeft een lengte van 65 cm...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Brand: Zilverstad
Sparen; je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met de spaarpotten van Zilverstad wordt sparen nog leuker. Deze spaarpot Kikker is voor de echte sprookjes-liefhebbers. De kikker met zijn gouden kroon zal goed op de spaarcentjes letten. De spaarpotten zijn gelakt, waardoor poetsen overbodig is. De ..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Brand: Zilverstad
Leuke spaarpot van Zilverstad. De spaarpot in de vorm van een eenhoorn is verzilverd en gelakt. De spaarpot heeft aan de onderzijde een dopje waarmee het gepaarde geld eenvoudig uit de spaarpot kan worden gehaald. Een leuk kraamcadeau of cadeau voor verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. In on..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Brand: Zilverstad
Met deze stoere 4-delige bestekset wordt eten nog leuker! Op de onderdelen staan een graafmachine, kiepwagen, cementwagen en een kraan in reliÙf. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd. De naam van het kindje wordt gratis ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Zilverstad
Leuk 4-delig kinderbestek in roestvrij staal van Zilverstad met de afbeelding van een beer met hartT op de lepel, vork, mes en paplepeltje. Een leuk kraamcadeau of cadeau voor verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. De naam van het kindje wordt gratis gegraveerd. In onze webshop vindt u vele so..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Brand: Zilverstad
Een dwarslepel is handig voor de allerkleinsten onder ons, om te voeren of om zelf mee te eten. Op de lepel staat de beeltenis van Nijntje en in de bak zijn drie kleine worteltjes gegraveerd. De lepel is uitgevoerd in 18/10 roestvrij staal en kan zonder problemen in de vaatwasser. Kan gegraveerd wor..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Brand: Zilverstad
Het Zilverstad Nijntje Kinderbestek staat helemaal in het teken van Dick Bruna's welbekende konijn Nijntje. Het Nijntje bestek is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar en bestaat uit een vork, lepel, mes en dessertlepel. Het kinderbestek heeft een hoogglans afwerking en is gemaakt van..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Brand: Zilverstad
Kinderbestek van hoogwaardig 18/10 RVS met afbeeldingen van dinosaurussen. De set is vaatwasmachinebestendig en bestaat uit een vork, mes, lepel en paplepeltje. De eerste hapjes waren nog nooit zo leuk! De naam van het kindje wordt gratis gegraveerd...
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Zilverstad
Eten wordt nog leuker met dit Zilverstad kindercouvert met boerderijdieren. De koe, het varken, het schaapje en de kip zorgen voor een feestje aan tafel. Het 4-delige bestekje is vervaardigd uit 18/10 RVS en kan in de vaatwasser. De bestekset wordt geleverd in een bijpassende geschenkverpakking. Het..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Zilverstad
Eten wordt nog leuker met dit Zilverstad kindercouvert met natuurvriendjes. Het bijtje, lieveheersbeestje, rupsje en vlindertje zorgen voor een feestje aan tafel. Het 4-delige bestekje is vervaardigd uit 18/10 RVS en kan in de vaatwasser. De bestekonderdelen zijn geschikt om te worden gegraveerd. Le..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Brand: Zilverstad
Modern en strak ontworpen kinderbestek van zilverstad. Dit kinderbestekje heeft geen opdruk en is daarom leuk om aan de bovenzijde te laten graveren. Zoals al het Zilverstad bestek wordt het gemaakt van het beste roestvrij staal (18/10). Hierdoor zal het mooi blijven zelfs bij gebruik van een vaatwa..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Brand: Zilverstad
Deze 4-delige bestekset is speciaal ontwikkeld voor de film van nijntje, die zich in de dierentuin afspeelt. Op de bestekonderdelen staan dan ook de olifant, aap, giraffe en leeuw. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd...
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Brand: Zilverstad
Leuk muziekdoosje van Zilverstad. De muziekdoos met bovenop de afbeelding van Nijntje is verzilverd gelakt en heeft een afmeting van 51 x 62 x 78 mm. Na het opwinden speelt het muziekdoosje de melodie ‘Altijd is Kortjakje ziek’. Een leuk kraamcadeau of cadeau voor verjaardag of andere bijzondere gel..
€42,95
Excl. BTW:€35,50
Brand: Zilverstad
Deze set bestaat uit een tandendoosje en een haarlokdoosje. Ze hebben de vorm van schoentjes en hebben roze en blauwe veters. De formaten van dit product zijn 6x3,5x3,7 cm...
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Brand: Zilverstad
Deze set bestaat uit een tandendoosje en een haarlokdoosje. Ze hebben de vorm van schoentjes en hebben roze en blauwe veters. De formaten van dit product zijn 6x3,5x3,7 cm...
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Brand: Zilverstad
Kinderlepel Zilverstad Vliegtuig. Deze prachtige vliegtuig lepel is van het merk Zilverstad. De leper is vervaardigd van 18/10 RVS, hierdoor is het zeer sterk en duurzaam. De lepel kan in de vaatwasser en is eenvoudig te reinigen. De lepel is ideaal voor dagelijks gebruik maar ook leuk om te geven a..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Brand: Zilverstad
Leuk muziekdoosje van Zilverstad. De muziekdoos met bovenop de afbeelding van maan en beer is verzilverd gelakt en heeft een afmeting van 80x80 mm. Na het opwinden speelt het muziekdoosje een slaapliedje. Een leuk kraamcadeau of cadeau voor verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. De muziekdoos..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Weergeven 1 t/m 36 van in totaal 36
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()