Menu
Your Cart

Prisma

Brand: Prisma
Dit horloge is een jongenshorloge van het merk Coolwatch. De kleur van de kast is zwart en de kleur van de band blauw. De wijzerplaat is wit van kleur. De kast van het horloge is gemaakt van staal en de band is van canvas. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van mineraal. Het..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Prisma
Stoer KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge BOLK is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 31,5 mm met zwarte wijzerplaat waarop GELE wijzers en index. De zwarte, canvas/leer horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Coolwatch collect..
€48,00
Excl. BTW:€39,67
Brand: Prisma
Lichtblauw kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 26,5 mm met blauwe wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index staan. De lichtblauwe horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma Coo..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Prisma heeft stoere en leuke kinderhorloges voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Prisma is het oudste Nederlands horlogemerk, met de combinatie van creativiteit en vakmanschap produceren zij al jaren oerdegelijke kinderhorloges. Prisma heeft een uitgebreide collectie kinderhorloges, waarbij de digi..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Meisjeshorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 24 mm met witte wijzerplaat waarop bloemetjes en zwarte wijzers en index staan. De grijsmetallic horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma kinderc..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Hip kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast waarin bewegende zirkonia's en een afmeting van 26 mm met aquablauwe wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index. De aquablauwe horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
In de collectie Bolk vind je horloges met een alledaagse uitstraling. De horloges zijn goed te combineren met diverse kledingstijlen. En de tijd is eenvoudig van de wijzerplaat af te lezen. De stoere horloges zijn uitgevoerd met een canvas band in de kleuren groen, blauw, bruin en zwart. De gekleurd..
€48,00
Excl. BTW:€39,67
Brand: Prisma
Vrolijk meisjeshorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 24 mm met witte wijzerplaat waarop gele bloemetjes en zwarte wijzers en index staan. De gelee horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma Coo..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Sportief KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge VOETBAL is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 30 mm met een 'vijfjes' bewerkte, zwarte wijzerplaat waarop witte wijzers en index. De zwarte, siliconen horlogeband heeft op de band leuke voetballen en..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Prisma
Stoer en sportief KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zwarte, stalen kast met een afmeting van 32 mm met zwarte wijzerplaat waarop wijzers en index. De zwarte, siliconen horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Coolwatch collectie vindt u..
€37,95
Excl. BTW:€31,36
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1757 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffier glas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van ede..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Prisma Dameshorloge bicolor rekband 29 mm P.8362. Klassiek uitgevoerd Prisma Dameshorloge voorzien van een goud- en zilverkleurige rekband. Deze uitvoering heeft een zilverkleuirge wijzerplaat met een streepjesindex. De bicolor band past heel mooi bij de klassieke uitstraling van het horloge. De ron..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy dameshorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 27mm. De kleur van de horlogekast is goudkleurig en heeft een goudkleurige wijzerplaat De horlogeband is goudkleurig en is gemaakt van verguld staal. Daarnaast is de glasplaat van..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1551 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelstaal.Me..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Prachtig Prisma dameshorloge voorzien van een roestvrij stalen band in de kleur. Deze uitvoering heeft een overig wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de stijl van het horloge. De ovale kast heeft een grootte van 28mm. Het horloge is 10 bar waterdicht en u heeft 2 jaar garanti..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Prachtig uitgevoerd Prisma dameshorloge voorzien van een roestvrij stalen zilverkleurige band. Deze uitvoering heeft een zilver wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de Fashion-stijl van het horloge. De vierkante kast heeft een grootte van 28mm. Het horloge is 5 bar waterdicht ..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy dameshorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 27mm. De kleur van de horlogekast is zilverkleurig en heeft een blauwe wijzerplaat kleur. De horlogeband is zilverkleurig en is gemaakt van staal. Daarnaast is de glasplaat van sa..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1855 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur wit...
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1692 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelsta..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Brand: Prisma
Prachtig uitgevoerd Prisma dameshorloge voorzien van een roestvrij stalen bicolor band. Deze uitvoering heeft een witte wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de Fashion-stijl van het horloge. De vierkante kast heeft een grootte van 28mm. Het horloge is 5 bar waterdicht en u hee..
€169,00
Excl. BTW:€139,67
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1955 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas...
€198,00
Excl. BTW:€163,64
Brand: Prisma
Het Prisma P1277 Grand titanium dameshorloge heeft een elegante look. Het horloge heeft een goudkleurig vergulde titanium kast, een goudkleurig vergulde titanium band en een parelmoer wijzerplaat met goudkleurige accenten. Het horloge is voorzien van krasvast saffier glas en is tot 5 ATM waterdicht...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy herenhorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 38mm. De kleur van de horlogekast is goudkleurig en heeft een goudkleurige wijzerplaat. De horlogeband heeft de kleur bruin en is gemaakt van leerl. Daarnaast is de glasplaat van ..
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P1606 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige e band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is . Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart...
€89,00
Excl. BTW:€73,55
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P1853 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart met glow-in-the-dark cijers...
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P2001 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige e band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is . Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van zilver. De wijzerplaat is in de kleur blauw...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P1695 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffierglas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelstaal...
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
De Prisma heren slimline classic blue horloge P.1471 is een trendy herenhorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal, heeft een diameter van 39mm. De kleur van de horlogekast is zilver en heeft een blauw wijzerplaat kleur. De horlogeband heeft de kleur zilver en is gemaakt van e..
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy Herenhorloge met een Analoog uurwerk. De kast is gemaakt van Edelstaal en heeft een diameter van 38mm. De kleur van de horlogekast is Zilverkleurig en heeft een Witte wijzerplaat kleur. De horlogeband heeft de kleur Bruin en is gemaakt van Leer. Daarnaast is de glasplaat van ..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
De Prisma P.1266 is een modern en chique horloge. Het horloge heeft een titanium kast met een zwarte, duidelijke wijzerplaat en een titanium schakelband met klepsluiting...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1722 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige bicolore band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
De Prisma P.1267 is een modern en chique horloge. Het horloge heeft een titanium kast met een witte, duidelijke wijzerplaat en een titanium bicolor schakelband met klepsluiting...
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1668 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zwarte band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart...
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: Prisma
Hip kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast waarin bewegende zirkonia's en een afmeting van 26 mm met felroze wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index. De felroze horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Vrolijk kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Anaa is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 25 mm met witte wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index. De geel/witte horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€34,50
Excl. BTW:€28,51
Brand: Prisma
Coolwatch by Prisma Kinderhorloge HT Frank P.1417. Sportief uitgevoerd Coolwatch Kinderhorloge voorzien van een zilverkleurige roestvrij stalen band. Deze uitvoering heeft een witte wijzerplaat met een arabisch index. De wijzers zijn oplichtend in het donker als het horloge kort daarvoor aan het lic..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1002 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zwarte band. De kleur van de ronde kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van sterk saffierglas. De wijzerplaat is wit...
€109,00
Excl. BTW:€90,08
Brand: Prisma
Dit horloge is een dameshorloge van het merk Prisma. De kleur van de kast is zilver en de kleur van de band zilver. De wijzerplaat is wit van kleur. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van mineraal. Het horloge heeft een diameter van 23 mm. Omdat de band een schakelband is, i..
€89,00
Excl. BTW:€73,55
Brand: Prisma
Prisma Flex. Sierlijk double edelstalen rekband dameshorloge met duidelijke wijzerplaat met cijfers. Kast: goudkleurige stalen kast, diameter 21 mm, dikte 7,8 mm met rvs rekband 10mm breed, mineraalglas. Uurwerk: analoog 3HD quartz uurwerk Epson VX11. Wijzerplaat: witte wijzerplaat met goudkleurige ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Brand: Prisma
Prisma Flex Sierlijk edelstalen rekband dameshorloge met duidelijke wijzerplaat met cijfers. Kast: edelstalen kast, diameter 29 mm, dikte 7,8 mm met rvs rekband 10mm breed, mineraalglas Uurwerk: analoog 3HD quartz uurwerk Epson VX11 Wijzerplaat: witte wijzerplaat met zilver kleur wijzers en cijfers ..
€85,00
Excl. BTW:€70,25
Brand: Prisma
Prisma Flex. Sierlijk double edelstalen rekband dameshorloge met duidelijke wijzerplaat met cijfers. Kast: goudkleurige stalen kast, diameter 29 mm, dikte 7,8 mm met rvs rekband 10mm breed, mineraalglas. Uurwerk: analoog 3HD quartz uurwerk Epson VX11. Wijzerplaat: witte wijzerplaat met goudkleurige ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€89,00
Excl. BTW:€73,55
Brand: Prisma
Prachtig uitgevoerd Prisma herenhorloge voorzien van een rekband in verguld staal. Deze uitvoering heeft een champagne kleurige wijzerplaat met cijfer-index. De band past heel mooi bij de klassieke stijl van het horloge. De ronde kast heeft een grootte van 37mm. Het horloge is 5 bar waterdicht en u..
€98,00
Excl. BTW:€80,99
Brand: Prisma
Prachtig Prisma herenhorloge voorzien van een lederen band in de kleur zwart. Deze uitvoering heeft een witte wijzerplaat met streepjes index en deels cijfers. De ronde titanium kast heeft een grootte van 40mm. Het horloge is 3 bar waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk...
€109,00
Excl. BTW:€90,08
Brand: Prisma
Prisma herenhorloge met rekband P.1280. Zilverkleurig, titanium herenhorloge met rekband. De witte wijzerplaat is voorzien van dag- en datumaanduiding en is beschermd door een hard saffierglas. Het horloge is 100 meter waterdicht en is voorzien van een titanium rekband...
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Brand: Prisma
Prisma herenhorloge met rekband P.1282. Zilverkleurig, titanium herenhorloge met rekband. De zwarte wijzerplaat is voorzien van dag- en datumaanduiding en is beschermd door een hard saffierglas. Het horloge is 100 meter waterdicht en is voorzien van een titanium rekband...
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Brand: Prisma
Dit horloge is een herenhorloge van het merk Prisma. De kleur van de kast is zilver en de kleur van de band zilver. De wijzerplaat is blauw van kleur. De kast van het horloge is gemaakt van titanium en de band is van titanium. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van saffiergl..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 75
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()