Menu
Your Cart

Prisma

Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1552 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige bicolore band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur wit...
€89,00
Excl. BTW:€73,55
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1757 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffier glas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van ede..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Prisma Dameshorloge bicolor rekband 29 mm P.8362. Klassiek uitgevoerd Prisma Dameshorloge voorzien van een goud- en zilverkleurige rekband. Deze uitvoering heeft een zilverkleuirge wijzerplaat met een streepjesindex. De bicolor band past heel mooi bij de klassieke uitstraling van het horloge. De ron..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Prisma Dameshorloge met rekband P.1816. Stalen dameshorloge met rekband. Het draagbare horloge heeft een stalen, ronde kast met witte wijzerplaat en een zilverkleurige rekband met goudkleurige accenten. Het model is tot 50 meter waterdicht en voorzien van dat mooie en harde saffierglas. 2 jaar garan..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Dit horloge is een dameshorloge van het merk Prisma. De kleur van de kast is goud en de kleur van de band goud. De wijzerplaat is wit van kleur. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van mineraal. Het horloge heeft een diameter van 29 mm. Omdat de band een schakelband is, is de..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P1657 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur goud. 2 jaar garantie..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy dameshorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 27mm. De kleur van de horlogekast is goudkleurig en heeft een goudkleurige wijzerplaat De horlogeband is goudkleurig en is gemaakt van verguld staal. Daarnaast is de glasplaat van..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy dameshorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 27mm. De kleur van de horlogekast is goudkleurig en heeft een goudkleurige wijzerplaat De horlogeband is bruin en is gemaakt van leer. Daarnaast is de glasplaat van saffierglas...
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1858 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffierglas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edel..
€89,00
Excl. BTW:€73,55
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1748 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelsta..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Mooi horloge uit de Prisma collectie. Het goudkleurig horloge is voorzien van een stalen kast met een afmeting van 28 mm met witte wijzerplaat waarop goudkleurige wijzers en index. De stalen horlogeband sluit door middel van een vouwsluiting. In de Prisma horlogecollectie vindt u meer fraaie horloge..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P1759 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffier glas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edel..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 134