Menu
Your Cart

Prisma

Brand: Prisma
Stoer KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge BOLK is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 31,5 mm met zwarte wijzerplaat waarop GELE wijzers en index. De zwarte, canvas/leer horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Coolwatch collect..
€48,00
Excl. BTW:€39,67
Brand: Prisma
Vrolijk meisjeshorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 24 mm met witte wijzerplaat waarop lila bloemetjes en zwarte wijzers en index staan. De lila horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma Cool..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Lichtblauw kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 26,5 mm met blauwe wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index staan. De lichtblauwe horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma Coo..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Prisma heeft stoere en leuke kinderhorloges voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Prisma is het oudste Nederlands horlogemerk, met de combinatie van creativiteit en vakmanschap produceren zij al jaren oerdegelijke kinderhorloges. Prisma heeft een uitgebreide collectie kinderhorloges, waarbij de digi..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Lichtblauw kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 26,5 mm met zilverkleurige wijzerplaat waarop grijze wijzers en index staan. De grijze horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma Coolwatc..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Meisjeshorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 24 mm met witte wijzerplaat waarop bloemetjes en zwarte wijzers en index staan. De grijsmetallic horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma kinderc..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Hip kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast waarin bewegende zirkonia's en een afmeting van 26 mm met aquablauwe wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index. De aquablauwe horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
In de collectie Bolk vind je horloges met een alledaagse uitstraling. De horloges zijn goed te combineren met diverse kledingstijlen. En de tijd is eenvoudig van de wijzerplaat af te lezen. De stoere horloges zijn uitgevoerd met een canvas band in de kleuren groen, blauw, bruin en zwart. De gekleurd..
€48,00
Excl. BTW:€39,67
Brand: Prisma
Vrolijk meisjeshorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 24 mm met witte wijzerplaat waarop gele bloemetjes en zwarte wijzers en index staan. De gelee horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Prisma Coo..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Prisma Kinderhorloge Scuba Diver 10atm. Sportief uitgevoerd Coolwatch Kinderhorloge voorzien van een zilverkleurige roestvrij stalen band. Deze uitvoering heeft een groene wijzerplaat met een cijfers. De wijzers zijn oplichtend in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgestel..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Brand: Prisma
Sportief KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge VOETBAL is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 30 mm met een 'vijfjes' bewerkte, zwarte wijzerplaat waarop witte wijzers en index. De zwarte, siliconen horlogeband heeft op de band leuke voetballen en..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1757 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffier glas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van ede..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Prisma Dameshorloge bicolor rekband 29 mm P.8362. Klassiek uitgevoerd Prisma Dameshorloge voorzien van een goud- en zilverkleurige rekband. Deze uitvoering heeft een zilverkleuirge wijzerplaat met een streepjesindex. De bicolor band past heel mooi bij de klassieke uitstraling van het horloge. De ron..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy dameshorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 27mm. De kleur van de horlogekast is goudkleurig en heeft een goudkleurige wijzerplaat De horlogeband is goudkleurig en is gemaakt van verguld staal. Daarnaast is de glasplaat van..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P1657 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur goud...
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P1656 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart...
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Prachtig uitgevoerd Prisma dameshorloge voorzien van een roestvrij stalen zilverkleurige band. Deze uitvoering heeft een zilver wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de Fashion-stijl van het horloge. De vierkante kast heeft een grootte van 28mm. Het horloge is 5 bar waterdicht ..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Brand: Prisma
Prachtig Prisma dameshorloge voorzien van een roestvrij stalen band in de kleur. Deze uitvoering heeft een overig wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de stijl van het horloge. De ovale kast heeft een grootte van 28mm. Het horloge is 10 bar waterdicht en u heeft 2 jaar garanti..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1551 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelstaal.Me..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy dameshorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 27mm. De kleur van de horlogekast is zilverkleurig en heeft een blauwe wijzerplaat kleur. De horlogeband is zilverkleurig en is gemaakt van staal. Daarnaast is de glasplaat van sa..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1855 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur wit...
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1692 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelsta..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Brand: Prisma
Prachtig uitgevoerd Prisma dameshorloge voorzien van een roestvrij stalen bicolor band. Deze uitvoering heeft een witte wijzerplaat met streepjes index. De band past heel mooi bij de Fashion-stijl van het horloge. De vierkante kast heeft een grootte van 28mm. Het horloge is 5 bar waterdicht en u hee..
€169,00
Excl. BTW:€139,67
Brand: Prisma
Dit trendy dames Prisma P.1955 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas...
€198,00
Excl. BTW:€163,64
Brand: Prisma
Het Prisma P1277 Grand titanium dameshorloge heeft een elegante look. Het horloge heeft een goudkleurig vergulde titanium kast, een goudkleurig vergulde titanium band en een parelmoer wijzerplaat met goudkleurige accenten. Het horloge is voorzien van krasvast saffier glas en is tot 5 ATM waterdicht...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€98,00
Excl. BTW:€80,99
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy herenhorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal en heeft een diameter van 38mm. De kleur van de horlogekast is goudkleurig en heeft een goudkleurige wijzerplaat. De horlogeband heeft de kleur bruin en is gemaakt van leerl. Daarnaast is de glasplaat van ..
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P1606 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige e band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is . Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart...
€89,00
Excl. BTW:€73,55
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1660 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zwarte band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffierglas...
€95,00
Excl. BTW:€78,51
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P1853 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart met glow-in-the-dark cijers...
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P2001 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige e band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is . Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van zilver. De wijzerplaat is in de kleur blauw...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P1695 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffierglas glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van edelstaal...
€65,00
Excl. BTW:€53,72
Brand: Prisma
De natuur is vol fantastische details! Het is heerlijk om het drukke leven eens te ontwijken en de natuur in te gaan. Frisse lucht en beweging om het hoofd weer leeg te maken. Deze collectie is geïnspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur. Zoals je jezelf kan zien in helder water, kan een..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1470 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van saffierglas. De wijzerplaat is in de kleur wit...
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: Prisma
De Prisma heren slimline classic blue horloge P.1471 is een trendy herenhorloge met een analoog uurwerk. De kast is gemaakt van edelstaal, heeft een diameter van 39mm. De kleur van de horlogekast is zilver en heeft een blauw wijzerplaat kleur. De horlogeband heeft de kleur zilver en is gemaakt van e..
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: Prisma
Ervaar de Prisma Performance. Een titanium horloge van hoge kwaliteit met saffierglas en 10 ATM waterbestendigheid. Geniet van historische details in combinatie met moderne materialen en ultiem comfort. Een schitterend klassiek ontwerp voor elke dag...
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
De Prisma is een trendy Herenhorloge met een Analoog uurwerk. De kast is gemaakt van Edelstaal en heeft een diameter van 38mm. De kleur van de horlogekast is Zilverkleurig en heeft een Witte wijzerplaat kleur. De horlogeband heeft de kleur Bruin en is gemaakt van Leer. Daarnaast is de glasplaat van ..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1335 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige edelstalen band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilver. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk saffierglas. De wijzerplaat is in de kleur zilver...
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Brand: Prisma
Dit horloge is een herenhorloge van het merk Prisma. De kleur van de kast is zilver en de kleur van de band zilver. De wijzerplaat is zwart van kleur. De kast van het horloge is gemaakt van titanium en de band is van titanium. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van saffiergl..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: Prisma
De Prisma P.1266 is een modern en chique horloge. Het horloge heeft een titanium kast met een zwarte, duidelijke wijzerplaat en een titanium schakelband met klepsluiting...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
Maak een stijlvol en accuraat statement met de prachtige Prisma 1486. Bewandel je eigen weg en gebruik accessoire om jouw persoonlijkheid te vergroten. Laat de wereld zien waar je voor staat. P.1486 voegt dat extra beetje stijl toe aan je uitstraling overal waar je naartoe gaat...
€85,00
Excl. BTW:€70,25
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1722 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige bicolore band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is goud-zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas...
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: Prisma
De Prisma P.1267 is een modern en chique horloge. Het horloge heeft een titanium kast met een witte, duidelijke wijzerplaat en een titanium bicolor schakelband met klepsluiting...
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Brand: Prisma
Dit trendy heren Prisma P.1668 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zwarte band. De kleur van de rond kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. De wijzerplaat is in de kleur zwart...
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: Prisma
Dit trendy Prisma P1628 horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige beigee band. De kleur van de rond kast van dit horloge is . Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk glas. Dit prachtige horloge van Prisma is gemaakt van goud. De wijzerplaat is in de kleur wit...
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: Prisma
Hip kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast waarin bewegende zirkonia's en een afmeting van 26 mm met felroze wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index. De felroze horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Brand: Prisma
Vrolijk kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Anaa is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 25 mm met witte wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en index. De geel/witte horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€34,50
Excl. BTW:€28,51
Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 95
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()