Menu
Your Cart

Blush

Brand: Blush
Perfect basics go never out of style. Dit 14 karaats geel en wit gouden collier is zeer klassiek en een echte eye-catcher. Het 45 cm lange collier heeft een ankerschakel en heeft een diameter van 5,5 mm. Het collier gaat mooi samen met armband 2170BGO. Al onze sieraden worden geleverd in een geschen..
€899,00
Excl. BTW:€742,98
Brand: Blush
Deze witgouden ring met klassieke uitstraling is half rond, glanzend gepolijst afgewerkt. Op de 2 millimeter band is een rozet geplaatst met briljant geslepen zirkonia's. Een tijdloos ontwerp, geschikt om tijdens elke gelegenheid te dragen. Draag de ring met de bijpassende ketting met rozet hanger v..
€289,00
Excl. BTW:€238,84
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit citrine en hebben een mooie heldere gele kleur. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7217YGO. Al onze sieraden worden geleverd in een geschenkverpakking...
€39,00
Excl. BTW:€32,23
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit citrien en hebben een heldere gele kleur. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7218YGO. Voor een extra glamorous effect zijn deze oorbedels ook te combineren met d..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit groene agaat en hebben een diepe groene kleur. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7218YGO. Voor een extra glamorous effect zijn deze oorbedels ook te combineren ..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit grijze agaat en hebben een koele grijze kleur. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7218YGO. Voor een extra glamorous effect zijn deze oorbedels ook te combineren ..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit hematiet en hebben een donkergrijze kleur met metaal achtige glans. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush oorringen met referentie 7218YGO. Al onze sieraden worden geleverd in een geschen..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit labradoriet en hebben een mooie groen bruine kleur met hier en daar een blauw of parelmoerkleurige schittering. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7217YGO. Al on..
€39,00
Excl. BTW:€32,23
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit labradoriet en hebben een mooie groen bruine kleur met hier en daar een blauw of parelmoer-kleurige schittering. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7218YGO. Voor..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Blush
Let the joy ring out from your cheekbones. Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze langwerpige oorbedels zijn facet geslepen uit labradoriet en hebben een mooie groen bruine kleur met hier en daar een blauw of parelmoer-kleurige schittering. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie ..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit l apis lazuli en hebben een mooie blauwe kleur met gouden schitteringen. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7217YGO. Al onze sieraden worden geleverd in een gesc..
€39,00
Excl. BTW:€32,23
Brand: Blush
Deze natuurstenen oorbedels zijn ware eye-catchers. Deze oorbedels zijn facet geslepen uit Lapis lazuli en hebben een mooie blauwe kleur met gouden schitteringen. Deze oorbedels zijn een mooie combinatie met de ovale Blush creolen met referentie 7218YGO. Voor een extra glamorous effect zijn deze oor..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 180