Menu
Your Cart

Coolwatch

Brand: Coolwatch
Dit horloge is een jongenshorloge van het merk Coolwatch. De kleur van de kast is zwart en de kleur van de band bruin. De wijzerplaat is groen van kleur. De kast van het horloge is gemaakt van staal en de band is van canvas. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van mineraal. H..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Coolwatch
Stoer en sportief kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Jort is voorzien van een zwartgecoate, stalen kast met een afmeting van 30 mm met blauwe wijzerplaat waarop witte glow-in-the-dark wijzers en index staan. De blauwe, canvas horlogeband sluit door middel van een gespsluiti..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Coolwatch
Stoer en sportief kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Pilot is voorzien van zowel digitale als analoge tijdsaanduiding. Het horloge heeft een groene kunststof kast met een afmeting van 36 mm met digitale wijzerplaat waarop ook wijzers en index. De groene siliconen horlogeban..
€45,50
Excl. BTW:€37,60
Brand: Coolwatch
Kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een digitale tijdaanduiding in een zwarte kunststof kast met een afmeting van 34 mm. De zwarte siliconen horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Coolwatch collectie vindt u meer leuke horloges voor jongens..
€33,95
Excl. BTW:€28,06
Brand: Coolwatch
Prisma kinderhorloge waarin op de wijzerplaat heel subtiel de structuur van een voetbal te ontdekken is en compleet gemaakt door een prachtige band met voetbal opdruk. Dit model is uitgevoerd in een zilverkleurige metalen kast van 30mm en de band is donkerblauw van kleur...
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Coolwatch
Stoer KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge JORT is voorzien van een zwartstalen kast met een afmeting van 30 mm met ZWARTE wijzerplaat waarop WITTE wijzers en index. De ZWARTE, canvas horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Coolwatch collectie vindt u meer l..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Coolwatch
Vrolijk kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 32 mm met witte wijzerplaat waarop, datumaanduiding, zwarte wijzers en index. De blauwe, siliconen horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€62,95
Excl. BTW:€52,02
Brand: Coolwatch
Stoer kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 31,5 mm met zwarte wijzerplaat waarop zilverkleurige wijzers en groene index. De groene horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€48,00
Excl. BTW:€39,67
Brand: Coolwatch
Stoer en sportief kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Pilot is voorzien van zowel digitale als analoge tijdsaanduiding. Het horloge heeft een zwarte kunststof kast met een afmeting van 36 mm met digitale wijzerplaat waarop ook wijzers en index. De zwart, siliconen horlogeban..
€45,50
Excl. BTW:€37,60
Brand: Coolwatch
Kinderhorloges uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een digitale tijdsaanduiding op een zilverkleurige, kunststof kast met een afmeting van 35 mm. De zilverkleurige, siliconen horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€35,95
Excl. BTW:€29,71
Brand: Coolwatch
Hip en vrolijk vormgegeven kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Butterfly is voorzien van een zilverkleurige stalen kast met een afmeting van 29 mm met witte wijzerplaat waarop een vlinder en zilverkleurige wijzers en index. De witte met vlindertjes horlogeband sluit door mid..
€37,95
Excl. BTW:€31,36
Brand: Coolwatch
Hét horlogemerk voor de jeugd van nu is Prisma. De horloges zijn altijd hip, kleurrijk, eigentijds, stoer, trendy en gemaakt naar de wensen van kinderen. Dit stoere Prisma Racer Canvas Wit kinderhorloge CW.330 is perfect bij iedere outfit te combineren. De zwarte wijzerplaat van dit horloge is gemak..
€59,00
Excl. BTW:€48,76
Brand: Coolwatch
Sportief kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 30 mm met een groene wijzerplaat waarop witte wijzers en index. De groene, siliconen horlogeband heeft op de band leuke voetballen en sluit door middel van een g..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Coolwatch
Sportief KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge VOETBAL is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 30 mm met een 'vijfjes' bewerkte, RODE wijzerplaat waarop witte wijzers en index. De rode, siliconen horlogeband heeft op de band leuke voetballen en slu..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: Coolwatch
Stoer KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge JORT is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 30 mm met BRUINE wijzerplaat waarop witte wijzers en index met rode accenten. De bruine, CANVAS horlogeband sluit door middel van een gespsluiting...
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Coolwatch
De Coolwatch Kids Sporty Digitaal Kids Horloge CW.346 is een trendy kidshorloge met een digitaal uurwerk. De kast is gemaakt van kunststof, heeft een diameter van 29mm. De kleur van de horlogekast is zilver en heeft een grijs wijzerplaat kleur. De horlogeband heeft de kleur zwart en is gemaakt van k..
€36,95
Excl. BTW:€30,54
Brand: Coolwatch
Stoer en sportief KINDERHORLOGE uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 36 mm met GRIJZE wijzerplaat waarop wijzers en index. De zwarte, canvas horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. In de Coolwatch collectie vi..
€38,95
Excl. BTW:€32,19
Brand: Coolwatch
Trendy en hip kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge DENIM is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 26 mm met blauwe wijzerplaat. De indexen en wijzers zijn rood en de secondewijzer heeft een bloemetje. De vrolijke, blauwe canvas horlogeband sluit do..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: Coolwatch
Vrolijk kinderhorloge uit de Prisma Coolwatch collectie. Het horloge Lily is voorzien van een zilverkleurige, stalen kast met een afmeting van 26 mm met witte wijzerplaat waarop bloemetjes en zilverkleurige wijzers en index staan. De rode PU-lederen horlogeband sluit door middel van een gespsluiting..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Weergeven 1 t/m 19 van in totaal 19
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()