Menu
Your Cart

Luxury Gifts

Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een helikopter. De verzilverde spaarpot is mooi afgewerkt met allerlei leuke details zoals de draaiende wieken, de kleine deurtjes en raampjes. De verzilverde helikopter is 10,5 cm hoog en 13,5 cm lang. Een geweldig geschenk voor een kleine die dol is op alles met..
€35,95
Excl. BTW:€29,71
Brand: Luxury Gifts
Deze lieve spaarpot is voorzien van mooie details. Aan de onderzijde van de beer zit de sluiter, die door een draaibeweging open en gesloten kan worden. De spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen niet meer nodig is. De spaarpot kan worden voorzien van een gegraveerde naam...
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een locomotief. De verzilverde spaarpot is mooi afgewerkt met allerlei leuke details zoals de wielen, de kleine deurtjes en raampjes. De verzilverde locomotief is 15,5 cm hoog, 5,5 cm hoog en 8 cm lang. Een geweldig geschenk voor een kleine die dol is op alles me..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Brand: Luxury Gifts
Dit is dé spaarpot voor echte stoere brandweermannen en -vrouwen. De spaarpot is voorzien van mooie details. De ladder op het dak ontbreekt uiteraard niet. Aan de onderzijde van de brandweerwagen zit de sluiter, die door een draaibeweging open en gesloten kan worden. De spaarpot is verzilverd en gel..
€37,95
Excl. BTW:€31,36
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot Rolls Royce. Mooie luxe spaarpot auto waarvan de wielen draaien waardoor hij kan rijden. De Rolls Royce is 14,7 cm lang, 6 cm breed en de hoogt is 5,3 cm. Voor kleine en grote mannen, bruidsparen en bruidspersoneel een super leuk cadeau! De verzilverde spaarpot is verzilverd en ..
€27,95
Excl. BTW:€23,10
Brand: Luxury Gifts
Dé klassieker onder de spaarpotten... het spaarvarken! Aan de onderzijde van het varken zit de sluiter, die door een draaibeweging open en gesloten kan worden. De spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. De spaarpot kan gegraveerd worden, wat het een persoonlijk (geboorte)cad..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een voetbal. De verzilverde spaarpot voetbal is verpakt in een bijpassende geschenkverpakking dat als cadeau gegeven kan worden bij een geboorte, doop of andere gelegenheid. De spaarpot voetbal met naam is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. U ku..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Brand: Luxury Gifts
Verzilverde spaarpot in de vorm van een kubus. De verzilverde spaarpot kubus is verpakt in een bijpassende geschenkverpakking dat als cadeau gegeven kan worden bij een geboorte, doop of andere gelegenheid. De spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. U kunt in de verzilverde ..
€28,95
Excl. BTW:€23,93
Brand: Luxury Gifts
Luxury Gifts - WG-08441 - 51707..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Brand: Luxury Gifts
Een gewild geboorte-cadeau, deze mooie klok met ring. De klok is zwaar verzilverd op basis 100 en de bijtring is van kunststof. De rammelaar is goedgekeurd als speelgoed. Deze klassiekers onder de rammelaars is nog steeds zeer geliefd bij jonge ouders en wordt graag gegeven door de opa's, oma's en f..
€49,50
Excl. BTW:€40,91
Brand: Luxury Gifts
Deze mooie verzilverde rammelaar is een klassieke bal met filetrand, bevestigd aan een witte kunststof bijtring. De verzilveringslaag is aangebracht op basis 100 en daarom prachtig te graveren. De naam wordt er gratis door ons in gegraveerd. De diameter van de bal is 43 cm en de totale lengte is 9,..
€52,95
Excl. BTW:€43,76
Brand: Luxury Gifts
Deze mooie verzilverde rammelaar is een glanzend hart, bevestigd aan een witte kunststof bijtring. De verzilveringslaag is aangebracht op basis 100 en daarom prachtig te graveren. De naam wordt er gratis door ons in gegraveerd. De afmeting is 52x47mm cm en de totale lengte is 9,8 cm. U ontvangt de ..
€52,95
Excl. BTW:€43,76
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()