Menu
Your Cart

Pas Diamonds

Brand: Pas Diamonds
Deze 14 karaat geelgouden cliphanger heeft een strakke omlijsting van diamanten en straalt pure klasse uit. Het design is tijdloos en elegant en ontworpen om jarenlang te schitteren aan een mooi collier. De 21 briljant geslepen diamanten zijn samen 0.35 ct en van een erg mooie kwaliteit, in de kleur..
€1.595,00
Excl. BTW:€1.318,18
Brand: Pas Diamonds
Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van deze entourage ring van Pas Diamonds, zorgvuldig ontworpen voor de vrouw die houdt van klassiek en verfijning. De mysterieuze, diepblauwe kleur wordt gecombineerd met de schittering van kwalitatief hoogwaardige diamanten. Voeg een vleugje luxe toe aan uw sierad..
€1.709,00
Excl. BTW:€1.412,40
Brand: Pas Diamonds
Deze subtiele ring is in alle bescheidenheid een echte eyecatcher door de combinatie van de blauwe saffier en de schittering van de in totaal 16 briljant geslepen diamantjes aan weerszijden van de edelsteen. Draag deze beauty alleen of maak een mix met je eigen ringen, alles is mogelijk met deze cha..
€1.035,00
Excl. BTW:€855,37
Brand: Pas Diamonds
Deze subtiele ring is in alle bescheidenheid een echte eyecatcher door de combinatie van de rode robijn en de schittering van de in totaal 16 briljant geslepen diamantjes aan weerszijden van de edelsteen. Draag deze beauty alleen of maak een mix met je eigen ringen, alles is mogelijk met deze charma..
€1.017,00
Excl. BTW:€840,50
Brand: Pas Diamonds
Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van deze entourage ring van Pas Diamonds, zorgvuldig ontworpen voor de vrouw die houdt van klassiek en verfijning. De vurige passie van de dieprode robijn wordt gecombineerd met de schittering van kwalitatief hoogwaardige diamanten. Voeg een vleugje luxe toe aan uw..
€1.095,00
Excl. BTW:€904,96
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
IN: /catalog/model/shipping/free.php REPLACE: €this->cart->getSubTotal() WITH: €this->cart->getTotal()